Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/2/madinainstitute.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Gi din matpakke til Fattighuset den 28.10.16

 In Arrangementer, Nyheter

GI DIN MATPAKKE TIL FATTIGHUSET DEN 28. OKTOBER:

28. oktober kommer Madina Institute til å gi ut matpakker til sultne og trengende på Fattighuset.

Dersom du ønsker å bidra til dette prosjektet, kan du enten donere penger eller hjelpe oss med ressurser (matlaging, sponse råvarer osv.). Kontakt oss for mer informasjon.

Penger sendes til kontonummeret 1503.48.671183 eller til vårt Vipps nummer 10526 (Madina Institute).

All donasjon vil gå uavkortet til dette prosjektet. Dersom noe skulle bli igjen vil det gå til lignende prosjekt i fremtiden.

For mer informasjon om hjelp, økonomisk støtte og annet kontakt oss på post@madinainstitute.no eller på mobilnummer 41256893


Mat er en grunnleggende rettighet og ikke minst en nødvendighet for at enhver skal faktisk fungere. I dag er det sånn at ikke alle har lik tilgang til mat og dessverre er det mange som får i seg minimalt med mat fordi penger eller andre ting ikke strekker til. Så den 28. oktober skal Madina Institute gi ut halal matpakker til sultne og trengende på Fattighuset. Madina Institute ønsker å benytte denne anledningen til å spre kjærlighet og glede med å dele ut en god og mettenes matpakke til de som trenger det mest i Oslo by på fattighuset.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra på dette givende prosjektet. Dette kan du gjøre ved å enten donere penger eller hjelpe oss med diverse ressurser (matlaging, sponse råvarer osv.). Selve matlagingen vil foregå den 27. Oktober. Kontakt oss for mer informasjon vedrørende dette.

Dersom du ønsker å bidra som frivillig eller med råvarer må dette meldes ifra innen 24.oktober.

Penger sendes til kontonummeret 1503.48.67183 eller til vårt Vipps nummer 10526 (Madina Institute).Merk beløpet med “matpakke”.

For mer informasjon om hjelp, økonomisk støtte og annet kontakt oss på:

E-post: post@madinainstitute.no
Mobilnummer: 41256893

Det har blitt berettet av Abdullah bin Amr bin al-As ra. at en mann spurte Allahs sendebud (måtte fred og velsignelser være med han og hans familie): ”Hvilken handling som er den beste i islam? Profeten (fred være med han og hans familie) sa: ”Å gi bort mat og å hilse fred (si salaam) til den du kjenner og den du ikke kjenner .” (Bukhari og Muslim)

Recent Posts
Kontakt oss

Vi er ikke rundt akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg, asap.

Not readable? Change text. captcha txt