Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/3/2/madinainstitute.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Madinakjøkken: Varm suppeutdeling i vinterkulden

 In Veldedighet

Madina Institute har gleden av å introdusere sitt nye prosjekt Madinakjøkken.

Madinakjøkken har som formål å dele ut et varmt måltid til folket. Vi skal dele ut mat til både sultne, slitne, trengende, triste og travle osloborgere.

Vår første suppeutdeling vil skje den 22. November på Europarådets plass (over Jernbanetorget T-banestasjon). Det er et knutepunkt for kollektivtreisende i Oslo sentrum.

Vi vil dele ut en god og varm halal kyllingsuppe, gode rundstykker, varm kakao og kaker.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra på dette givende prosjektet. Dette kan gjøres ved å donere penger eller hjelpe oss med diverse ressurser.

Penger kan overføres til vårt kontonummer 1503.48.67183 eller til vårt Vipps nummer 10526 (Madina Institute).Merk beløpet med “Madinakjøkken”.

For mer informasjon om hjelp, økonomisk støtte og annet kontakt oss på:

E-post: post@madinainstitute.no
Mobilnummer: 41256893

Det har blitt berettet av Abdullah bin Amr bin al-As ra. at en mann spurte Allahs sendebud (måtte fred og velsignelser være med han og hans familie): ”Hvilken handling som er den beste i islam? Profeten (fred være med han og hans familie) sa: ”Å gi bort mat og å hilse fred (si salaam) til den du kjenner og den du ikke kjenner .” (Bukhari og Muslim)

Recent Posts
Kontakt oss

Vi er ikke rundt akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg, asap.

Not readable? Change text. captcha txt