[mk_page_section layout_structure=”full” bg_image=”http://madinainstitute.no/wp-content/uploads/2015/02/background.jpg” attachment=”scroll” bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”100″ full_width=”false” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false” el_class=”about”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#13396a” size=”30″ font_weight=”inherit” font_style=”inhert” txt_transform=”none” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”15″ font_family=”none” align=”center”]Om Madina Institute[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thick_solid” divider_width=”custom_width” custom_width=”200″ align=”center” border_color=”#13396a” thickness=”1″ margin_top=”0″ margin_bottom=”20″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”550″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full” css=”.vc_custom_1427154709913{margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]
Vil du vite mer om oss?

Madina Institute er en frivillig religiøs undervisningsinstitusjon som ble stiftet den 14. februar i Norge. Vi er en del av det internasjonale nettverket Madina Institute, som har sin hovedbase i Atlanta, USA. I tillegg finnes Madina Institute i flere land deriblant Canada, Storbritannia, Sør Afrika, Sverige, Malaysia og Mauritius. Våre søsterorganisasjoner i USA, Storbritannia og Sør-Afrika har eksistert i over et tiår og har banet vei for oss alle andre over hele kloden.

Vel, da har du kommet til riktig sted!

Den 14. februar 2014 bestemte Madina Institute seg for å videreformidle sitt motto at alle og enhver kan bli opplyst gjennom kunnskap og engasjement, med sitt fokus fra den hellige koranen og autentiske sunnah. Dette skal vi gjøre ved å tilby foredrag, kurs, konferanser, seminarer, workshops, dialogmøter samt gi våre medlemmer muligheten til å studere tradisjonell islamsk vitenskap hos våre søsterorganisasjoner i utlandet. Slik at enhver og en, som vil delta på våre arrangementer vil prioritere koranen og sunnah, samt få utviklet sin tro og tjene menneskeheten.

Madina Institute vil jobbe med ulike aktiviteter og arrangementer som vil være tilpasset det norske samfunnet, og vil etterstrebe for å være en ressurs i Norge. Vi vil ha fokus på komponenter som det fredelige, kjærlige og det riktige budskapet av Islam, og være en motvekt mot ekstreme, hatefulle og skadelige ytringer, handlinger og ideologier som finnes i vårt samfunn.

Madina Institute  vil også fokusere på fred og dialogsarbeid både interreligiøst og intrareligiøst.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text disable_pattern=”false” align=”left” margin_bottom=”30″]

Hva er vår visjon?

Madina Institute sitt hovedmål er å hjelpe til utviklingen av sine studenter og deltakere spirituelt, akademisk, fysisk, emosjonelt og sosialt.

Vi, på Madina Institute mener at ethvert menneske er skapt unikt og kalt til et bestemt formål. Vi er forpliktet til å hjelpe våre deltakere og studenter til å oppdage, utvikle og distribuere sitt kall.

Vi, på Madina Institute mener at ethvert menneske er skapt med potensialet til å oppnå. Vi er forpliktet til å hjelpe våre deltakere og studenter utmerke seg i alle områder på sitt søken, spesielt på det de er mest begavet i.

Vi, på Madina Institute strever for å følge rettferdigheten som er presentert i de hellige tekstene: Koranen og autentiske profetiske sunnah. Med andre ord, vil vi gjøre vårt ytterste for å balansere verdigheten og sannheten, og til slutt lede våre studenter til Profeten Muhammad ﷺ og hans budskap.

Vi, på Madina Institute søker å skape et sterkt læringsmiljø som vil være både inkluderende, sunn, kjærlig og positiv. Hvor våre deltakere og studenter kan utvikle seg og maksimere sitt potensial. Sammen vil vi strebe etter for å inspirere og utstyre hver student til å lykkes i en hvilken som helst vei den allmektige Allah skaper for vedkommende.

Vårt ønske er å se at våre studenter og deltakere utvikler seg selv, sine lokalsamfunn og verden, bli målbevisste og produktive (muslimske) personer.

Hva er Madina Institute?

Madina Institute innser at mennesker kan både være søkende og troende. Selv om Madina Institute etterstreber å bringe håp, vekst og muligheter for alle mennesker; er vi også et sted for dyp teologisk tenkning. Madina Institute er et sted hvor din åndelige reise vil blomstre og hjelpe deg til å gå dypere inn i din tro til å tjene menneskeheten.

Madina Institute ønsker:

  • Å veilede hver enkelt for å bygge et personlig forhold til Allah Ta’ala, Skaperen av alt, gjennom den hellige Koranen og autentiske profetiske sunnah.
  • Å tilby gode utdanningstilbud som er pedagogisk basert med fokus på Koranen og Sunnah.
  • Å gi læringsopplevelser som vil utvikle studentens åndelige, intellektuelle, sosiale, fysiske og følelsesmessig potensial maksimalt.
  • Å forberede studentenes liv og livet etter døden.
  • Å inspirere kjærligheten hos studenter for den allmektige Allah, skaperen og hans budbringere (sendebud), samt respekt og barmhjertighet til sine medmennesker.
  • Å fremme en holdning av personlig ansvar for sine handlinger.
  • Å utruste studenter til å kunne foreta seg gode beslutninger basert på høye moralske og etiske standarder.
[/vc_column_text][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJibG9jayUyMiUzRSUwQSUzQ3AlM0UlRTIlODAlOUMlQzMlODUlMkMlMjBkZXJlJTIwdHJvZW5kZSUyMSUyMEh2aXMlMjBkZXJlJTIwaGplbHBlciUyMEFsbGFoJTIwJTI4QWxsYWhzJTIwdXR2YWxndGUlMjBsZXZlbSVDMyVBNXRlJTIwJTVCcmVsaWdpb24lNUQlMjklMkMlMjB2aWwlMjBIYW4lMjBoamVscGUlMjBkZXJlJTIwb2clMjBnaiVDMyVCOHJlJTIwZGVyZSUyMHN0JUMzJUI4JTIwcCVDMyVBNSUyMGYlQzMlQjh0dGVuZS4lMjIlMjA0NyUzQTclM0MlMkZwJTNFJTBBJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/mk_page_section][mk_page_section layout_structure=”full” bg_image=”http://madinainstitute.no/wp-content/uploads/2015/02/madina1.jpg” attachment=”scroll” bg_position=”center center” bg_repeat=”repeat” bg_stretch=”true” enable_3d=”false” speed_factor=”0.3″ bg_video=”no” video_mask=”false” bg_gradient=”false” gr_end=”#1e73be” video_opacity=”0.6″ top_shadow=”false” section_layout=”full” sidebar=”sidebar-1″ min_height=”100″ full_width=”false” full_height=”false” intro_effect=”false” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ margin_bottom=”0″ first_page=”false” last_page=”false”][vc_column width=”1/1″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][mk_fancy_title tag_name=”h2″ style=”false” color=”#ffffff” size=”30″ font_weight=”300″ font_style=”inhert” letter_spacing=”0″ margin_top=”0″ margin_bottom=”15″ font_family=”Open+Sans” font_type=”google” align=”center”]Hva folk sier om oss?[/mk_fancy_title][mk_divider style=”thick_solid” divider_width=”custom_width” custom_width=”100″ align=”center” border_color=”#ffffff” thickness=”1″ margin_top=”0″ margin_bottom=”30″][mk_testimonials style=”simple” show_as=”slideshow” column=”3″ skin=”dark” count=”11″ testimonials=”940,649,97,99″ order=”ASC” orderby=”date” animation_speed=”700″ slideshow_speed=”7000″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/mk_page_section]
Kontakt oss

Vi er ikke rundt akkurat nå. Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg, asap.

Not readable? Change text. captcha txt